Maak kennis met Juul

Maak kennis met Juul

Gepost op 7 mei 2015 | door: Juul van Veghel

Juul van Veghel is Account Manager bij Wind Publishing. Na haar studie International Business heeft ze internationale ervaring opgedaan met haar werk als Junior Consultant Inkoop op het hoofdkantoor van Lidl in Duitsland. In deze functie hield Juul zich bezig met category management en was ze de schakel tussen de inkoop-, actiemanagement- en marketingafdeling. Consumer behaviour intrigeert haar en is een belangrijke drijfveer in haar dagelijkse werk. Graag spendeert ze de weekenden in een van haar favoriete steden: New York, Madrid of Londen. Daarnaast is ballet haar grote hobby en is ze vaak te vinden in de balletschool. Maak kennis met Juul.

Juul is…. Betrouwbaar, sociaal een doorzetter en doortastend.

Ik werk bij Wind Publishing omdat ik het verschil wil maken. Bij Wind Publishing werken we met een dynamisch, jong team en zetten we samen resultaten neer. Iedere dag is anders en ik krijg hier veel positieve energie van.

Later wil ik nog net zo veel plezier hebben als nu.

Mijn favoriete stad is: Ik vind het moeilijk om een keuze te maken omdat ik het ontzettend leuk om verschillende steden te bezoeken. Mijn favorieten zijn toch wel: Madrid, Londen en New York.

Je kunt mij wakker maken voor biryani van restaurant Gymkhana. Het lekkerste Indiaase gerecht dat ik ooit heb gegeten.

Ik krijg plaatsvervangende schaamte van mensen die in het openbaar te hard telefoneren.

Het beste boek dat ik ooit las: 'Het krijsen van de bossen' van Brigitte Aubert. Dit boek is zo spannend. Ik heb het jaren geleden gelezen, maar denk er nog steeds aan terug.

In een volgend leven wil ik ballerina zijn. De kostuums, de ballerina's, de muziek… Het is een droom! 

My guilty pleasure… Kostuumdrama’s. Heerlijk om even helemaal nergens aan te hoeven denken! 

Mijn levensmotto pluk de dag.

Tags:

Reageer op dit bericht